Zakelijk

De bedrijfsruimte is in veel gevallen het visitekaartje van het bedrijf. Bloemen en planten kunnen hierbij van grote invloed zijn. Natuurlijk by Sanne biedt zakelijke klanten verschillende producten om hier op in te kunnen spelen. Denk hierbij aan het leveren van een bloemabonnement en het aanbrengen van beplanting. Planten geven aangenamer beeld bij een stenige ruimte en een vaas met bloemen bij de balie geeft de bezoeker een warm welkom. Daarnaast behoren boeketten voor gelegenheden als verjaardagen of een jubileum van een collega tot de mogelijkheden. Het zijn kleine details maar maken vaak wel het verschil!!


Bloemabonnement

De juiste bloemen op het juiste moment!

U wilt tijdens vergaderingen graag een tafelstukje op tafel of bij de ontvangstbalie steeds een vers boeket, maar u heeft geen tijd om dit zelf te regelen? Dan biedt een zakelijk bloemabonnement voor u de oplossing.

De bloemen zullen op een afgesproken frequentie worden geleverd en passen bij de omgeving en uw huisstijl. Ook speciale wensen kunnen aangegeven worden. De boeketten worden in een leenvaas door ons bezorgd en geplaatst. Hierdoor hoeft u verder niets te regelen en heeft u steeds weer iets unieks.

Heeft u interesse of wilt u meer informatie? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.